Menu Close

Kontakta oss

Tvätt av fasad, tak och mark

Genom att använda effektiva metoder rengör vi snabbt, kontrollerat och noggrant för bästa resultat.

Vi tvättar flera typer av fasader, tak och markytor.

Föroreningar, ogräs mm. ger efter en tid en smutsig markyta som inte ser så inbjudande ut. Vi ser till så att markytorna blir rena och fina. På så sätt förlängs hållbarheten på exempelvis stenplattor mm.
Innan vi påbörjar rengöringen ser vi till att hus, växter och er omgivning skyddas. Efter utförd tvätt av stenplattor behandlas ytan och ser till att ogräs avlägsnas.

Taktvätt

Vi utför tvätt på betongpannor, tegelpannor, papptak, plåttak. Med beprövade metoder och med långvarig kompetens inom taktvätt kan vi arbeta snabbt och effektivt.

Alger, mossa, lav och andra typer av påväxt sliter på tak ger ett försämrat skydd. Genom taktvätt avlägsnas skadlig påväxt och på så sätt öka livslängden på taket. Vi rengör på djupet och använder förebyggande åtgärder.. Förhindra skador innan det är försent.

Fasadtvätt

Klimat, väder och vind påverkar våra hus med oönskad påväxt som följd. Vi hanterar alla typer av fasader. Puts-, tegel-, plåt- och träfasader.

Vi anpassar fasadtvätten för varje enskilt objekt såsom tryck, temperatur och vattenflöden för bästa resultat.
Fasadytan behandlas innan tvätten genomförs. Fasadtvätten förebygger framtida skador och ger ett förnyat utseende.

Marktvätt

Textil- och håravfall tillsammans med tvätt- och sköljmedel kan ganska ofta leda till ett framtida stop

För att beställa en Tvätt av fastighet, kontakta oss direkt genom att fylla i formuläret här på sidan, eller klicka här.