Menu Close

Kontakta oss

Relining

Att byta avlopps- och dagvattenrör kan vara dyrt, ta tid och skapa en hel del besvär och dessutom kan det vara helt onödigt.

Ett billigare, snabbare och bättre alternativ är att Relina (Renovera) rören. Både för din inomhusmiljö och vår gemensamma miljö. Alla kan bo kvar under arbetets pågående och rören blir som nya.

Hur går det till att relina?

Det kan skilja sig från fastighet till fastighet men metoden fungerar ungefär så här steg för steg:

Relining- Det trygga valet

Jämför du med ett traditionellt stambyte så blir bostaden oftast obeboelig under renoveringstiden. Dessutom är det dyrt att riva golv och väggar, frakta bort byggmaterial och återställa det som rivits.

Att istället välja relining som metod när spillvattenledningar behöver renoveras innebär att de som bor i fastigheten kan bo kvar under hela renoveringstiden. Relining är definitionen av en trygg och enkel renoveringsmetod.

Företag i fastigheten kan i lugn och ro bedriva sin verksamhet som vanligt utan kostnadskrävande driftsstörningar. Förlita dig på vår kompetens och kunnande, så kan vi fokusera på att renovera dina avloppsrör.

Smidigt och störningsfritt

I stället för att som förr i tiden byta ut alla rör, stambyte, skapas det vid relining ett nytt självbärande rör på ett smidigt och störningsfritt sätt till skick som nya. 

Dåliga stammar kan leda till läckage och vattenskador i hus och lägenheter och måste tillslut åtgärdas.

För att beställa en Relining, kontakta oss direkt genom att fylla i formuläret här på sidan, eller klicka här.